apr 20

Liefde voor opera overbrengen op een nieuwe generatie


Muzikale vertelling i.s.m. het Nederlands Philharmonisch Orkest (6+)

In Be Opera XL beleef je hoe Ton vol humor zijn grote passie voor opera volgt en maak je kennis met onverwoestbare operafragmenten van Puccini, Verdi en Mozart. Een muzikale belevenis voor het hele gezin!  (foto: Kim Krijnen)

Be Opera is een muzikale belevenis voor het hele gezin. Vol humor en drama vertelt acteur Ton Meijer over hoe het is om als kind van opera te houden en over de angst om niet voor vol aangezien te worden. Terwijl je beleeft hoe Ton de confrontatie met zijn klas aangaat, maak je kennis met onverwoestbare operafragmenten.

XL-versie

Samen met sopraan Marijje van Stralen maakte Ton Meijer al diverse muziektheatervoorstellingen voor jong publiek. Voor Be Opera sloegen zij de handen ineen met De Nationale Opera, vanuit de gezamenlijke wens om de liefde voor opera over te brengen op een nieuwe generatie. Be Opera speelt in kleine muzikale bezetting op scholen en in theaters door het land. In ons eigen theater presenteren we een ‘XL-versie’, met een ensemble van musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Tickets:  Nationale Opera & Ballet

Deze voorstelling vindt plaats in ’t Zonnehuis. Dit kleine, monumentale theater in Amsterdam Noord is makkelijk te bereiken met de auto en parkeren is gratis.


Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>