feb 01

Expositie Barbie Around the World


Hippe tante – In maart werd deze immer populaire dame alweer 65 jaar. Vaak was Barbie haar tijd ver vooruit, zeker in de beginjaren! Bezoek nu deze kleurrijke expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur (Veluwe). De expositie is onderdeel van een veel grootser museum; bezoek tijdens uw bezoek ook gelijk de ambachten routes en de speelgoedafdeling. U komt hier ongetwijfeld ogen en tijd tekort….

Barbie, wie kent haar niet? Dé populairste pop ter wereld heeft een taille om bij weg te dromen en grijze haren en rimpels kent ze niet. Het is bijna jaloersmakend én dat terwijl op 9 maart as. alweer 65 jaar wordt! Wil je zien hoe Barbie er vroeger uitzag en hoe ze óveral ter wereld altijd is meegegaan met de tijd? Kom het dan ontdekken bij onze expositie, welke t/m december 2024 te zien is!

Alle Barbies en aanverwante artikelen van over de hele wereld die je ziet tijdens onze expositie behoren tot de privécollectie van Armel Rood. Zij is al ruim 30 jaar een verzamelaar en een autoriteit op het gebied van Barbies.

Het museum organiseert tussen maart en december 2024 vele activiteiten waaronder workshops, Barbie taxaties, privé rondleidingen door de expositie met de verzamelaarster, Meet & Greet, winacties, ‘Kom verkleed als Barbie’ naar het museum weekenden, en nog veel meer.

De volgende data* / activiteiten** staan alvast gepland:

13 April: Barbie taxatie
15 Juni: Rondleiding in de expositie
6 Juli; Barbie taxatie
14 September: Barbie taxatie
5 Oktober: Rondleiding in de expositie
9 November: Barbie taxatie

Even Pauze…

Het museum beschikt over een museumcafé waar je lekker even kunt uitrusten en kunt genieten van een lekker stukje taart of een heerlijke lunch.

Adres & contact
Rijksweg 87 in Terschuur (Gem Barneveld, Veluwe)
T: 0342-462060
www.ambachtenmuseum.nl


Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>