dec 01

Kom naar het Philips museum!


Lampjes speurtocht

Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen met een speciale UV-zaklamp op zoek gaan naar aanwijzingen die verborgen zijn in het museum. Samen met hun ouders lopen kinderen door het museum met een lampje, opdrachtvel en tekenvel. Op verschillende plekken in het museum zijn er verborgen tekens verstopt die je alleen kunt zien met het lampje van de speurtocht. Kun jij het geheime teken vinden in de donkere ruimte? Weet jij wat er in de buik van de krokodil zit? Vind jij de geheime aanwijzing in de oude huiskamer? Na afloop krijg je een cadeautje uit de grabbelton.

Door het aanbieden van de Lampjes Speurtocht komen ook de kleinsten onder ons in aanraking met het Philips Museum. En het is bovendien fijn dat we als museum ook deze doelgroep een leuke activiteit kunnen bieden.

Mission Eureka

Mission Eureka geeft jou de inzichten in Philips uitvindingen, die voor andere bezoekers geheim blijven…
Een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 100 jaar Philips uitvindingen. Je speelt Mission Eureka met je vrienden, ouders of opa en oma in een team van 2, 3 of 4 personen. Je krijgt acht verschillende challenges die je samen oplost. Je raakt met de iPad een ‘station’ aan en je challenge begint. Samen kom je erachter hoe bijvoorbeeld led-licht werkt of wat röntgen doet. Mission Eureka is een avontuur waarin je op een speelse manier de onderzoeker in jezelf leert kennen.

Mission Eureka duurt ongeveer 60 minuten en is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.


Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>