apr 04

Interactieve game in Het Noordbrabants Museum


De museumgame voor families en kinderen vanaf 9 jaar is super spannen! In het museum los je, gewapend met een iPad, escape room-achtige puzzels op en ontmoet je bijzondere mensen.

Ooit was het museum het woonhuis van hertog Lodewijk Ernst van Brunswijk-Wolfenbüttel. Nu nog waart zijn geest er rond en de hertog is niet blij. Hij vindt het maar niks dat hij vergeten dreigt te worden en dat het prachtige portret van hemzelf staat te verstoffen in het depot. Hij laat nadrukkelijk van zich horen en pest de doodsbange bezoekers weg. De directie van het museum is ten einde raad: het museum dreigt te moeten sluiten. Wie helpt ons de hertog tot bedaren te brengen?

BOEK JOUW IPAD

Iets voor jou en je kinderen? Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en ouders die graag helpen puzzelen. Je hebt de beste spelervaring in een groepje van 3 à 4 personen. De kosten per iPad zijn € 29,50 (€ 24,50 voor Museumkaarthouders). Het spel duurt circa 1,5 uur en kent starttijden om 11.30 en 13.30 uur. Er is een beperkt aantal iPads beschikbaar per tijdslot dus wacht niet te lang met reserveren!

 


Kaart wordt geladen...Bekijk hier alle uitjes en activiteiten>>