Generaties op ontdekking - Space Expo in Noordwijk


Space Expo in Noordwijk

From a galaxy far away! Deze kerst bij Space Expo in Noordwijk… de tentoonstelling ‘From a galaxy far away’ en leuke Star Wars gerelateerde vakantieactiviteiten zoals de lezing ‘Star Wars versus reality’ en een lichtzwaard training voor kinderen.

 

Space Expo is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je maakt een spannende ontdekkingstocht door het heelal. Je kunt bijvoorbeeld een echte meteoriet aanraken en voorwerpen bewonderen die in de ruimte zijn geweest, zoals de Soyuz van astronaut André Kuipers. Ook kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS) en krijg je antwoord op vragen als hoe slaapt, eet en leeft een astronaut.

Kinderen die ouder zijn dan 9 jaar kunnen (in het weekend en tijdens schoolvakanties) mee met de Space Shuttle naar het naastgelegen ESA ESTEC.

In de vakanties worden extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud! www.space-expo.nl

 

Keplerlaan 3 | 2201 AZ Noordwijk

Telefoon 071 – 200 1400

Aanvullende informatie

Plaats: Noordwijk
Provincie: Zuid-Holland
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  Speciale Kids Cruise in Amsterdam. Bij Blue Boat geniet de hele familie deze winter van het Amsterdam Light Festival - met de specialeKids Cruise in Fabeltjeskrant thema, met...
 • Feest van licht

  Feest van licht

  “Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”