Generaties op ontdekking - Space Expo in Noordwijk


Space Expo in Noordwijk

Ontdek de ruimte bij Space Expo, hét museum over ruimtevaart in Noordwijk. Je kunt hier dingen zien, doen en leren. Bewonder het ruimteschip waarmee André Kuipers reisde en krijg antwoord op vragen als hoe slaapt, eet en leeft een astronaut.

 

Space Expo is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je maakt een spannende ontdekkingstocht door het heelal. Je kunt bijvoorbeeld een echte meteoriet aanraken en voorwerpen bewonderen die in de ruimte zijn geweest, zoals de Soyuz van astronaut André Kuipers. Ook kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS) en krijg je antwoord op vragen als hoe slaapt, eet en leeft een astronaut.

Kinderen die ouder zijn dan 9 jaar kunnen (in het weekend en tijdens schoolvakanties) mee met de Space Shuttle naar het naastgelegen ESA ESTEC.

In de vakanties worden extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud! www.space-expo.nl

 

Keplerlaan 3 | 2201 AZ Noordwijk

Telefoon 071 – 200 1400

Aanvullende informatie

Plaats: Noordwijk
Provincie: Zuid-Holland
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • Kom jij Schokland ontdekken..?

  Kom jij Schokland ontdekken..?

  Beleef Schokland tijdens de kerstvakantie! Museum Schokland is de plek voor nieuwsgierige onderzoekers. Ook tijdens de kerstvakantie valt er binnen en...
 • Maak kennis met Kunst en Techniek

  Maak kennis met Kunst en Techniek

  Oyfo Techniekmuseum is een leuke ontmoetingsplek waar voor alle leeftijden iets te doen is met techniek of kunst. Bij ons kun je je talent ontdekken en werk je aan je creatieve ontwikkeling. Beleef Kunst en Techniek…
 • Ontmoet allemansvriend Bes

  Ontmoet allemansvriend Bes

  Kromme, korte beentjes, uitgestoken tong en dikke buik: de eerste grote expositie over de Egyptische god Bes is vanaf 18 oktober te zien in het Allard Pierson in Amsterdam. Kom kennis maken met Bes!
 • CORPUS ‘reis door de mens’

  CORPUS ‘reis door de mens’

  In de educatieve attractie beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Ontdek het 5D-harttheater, spring op de tong, adem mee in de longen, loop door het oor, verwonder je in de…