Generaties op ontdekking - Film Backyard Wilderness


Film Backyard Wilderness

Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari 

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is. Laat je inspireren door schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer. 

Na afloop van de film heb je zin om de natuur in te gaan. De (gratis) tuinsafari neemt je direct mee in de achtertuin van Omniversum. Kinderen kunnen hun (groot)ouders/verzorgers testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest, want zij horen vaak dat ze teveel op hun mobiel zitten en dat ze meer naar buiten moeten gaan. Bij een voldoende verdienen (groot)ouders/verzorgers een gratis kopje koffie/thee. 

 

Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
070 – 3545454

 

Aanvullende informatie

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Website: Omniversum
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • Space Expo in Noordwijk

  Space Expo in Noordwijk

  From a galaxy far away! Deze kerst bij Space Expo in Noordwijk… de tentoonstelling ‘From a galaxy far away’ en leuke Star Wars gerelateerde vakantieactiviteiten zoals de lezing ‘Star Wars versus reality’ en een lichtzwaard training…
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • Middeleeuws Vernuft

  Middeleeuws Vernuft

  Zet een middeleeuwse bril op en ga op zoek naar de vernuftige oplossingen en vernieuwingen in de interactieve familietentoonstelling in Museum Het Valkhof Nijmegen.