Generaties op ontdekking - Film Backyard Wilderness


Film Backyard Wilderness

Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari 

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is. Laat je inspireren door schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer. 

Na afloop van de film heb je zin om de natuur in te gaan. De (gratis) tuinsafari neemt je direct mee in de achtertuin van Omniversum. Kinderen kunnen hun (groot)ouders/verzorgers testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest, want zij horen vaak dat ze teveel op hun mobiel zitten en dat ze meer naar buiten moeten gaan. Bij een voldoende verdienen (groot)ouders/verzorgers een gratis kopje koffie/thee. 

 

Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
070 – 3545454

 

Aanvullende informatie

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Website: Omniversum
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Space Expo in Noordwijk

  Space Expo in Noordwijk

  From a galaxy far away! Deze kerst bij Space Expo in Noordwijk… de tentoonstelling ‘From a galaxy far away’ en leuke Star Wars gerelateerde vakantieactiviteiten zoals de lezing ‘Star Wars versus reality’ en een lichtzwaard training…
 • Feest van licht

  Feest van licht

  “Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.