Generaties op ontdekking - Film Backyard Wilderness


Film Backyard Wilderness

Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari 

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is. Laat je inspireren door schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer. 

Na afloop van de film heb je zin om de natuur in te gaan. De (gratis) tuinsafari neemt je direct mee in de achtertuin van Omniversum. Kinderen kunnen hun (groot)ouders/verzorgers testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest, want zij horen vaak dat ze teveel op hun mobiel zitten en dat ze meer naar buiten moeten gaan. Bij een voldoende verdienen (groot)ouders/verzorgers een gratis kopje koffie/thee. 

 

Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
070 – 3545454

 

Aanvullende informatie

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Website: Omniversum
 • Flipje en Streekmuseum Tiel

  Flipje en Streekmuseum Tiel

  Kom samen met je opa en oma naar ons museum. Zij kennen vast de stripjes van Flipje! In ons museum kun je ontdekken, spelen en speuren met Flipje, maar ook griezelen bij de skeletten of graven…
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Kinderboeken uit de oorlog

  Kinderboeken uit de oorlog

  Kom tekenen, spelen, dromen en bouwen in de wondere wereld van El Pintor. Een tentoonstelling speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar in Verzetsmuseum Amsterdam.
 • Kom jij Schokland ontdekken..?

  Kom jij Schokland ontdekken..?

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Met de speciale expeditie kit voor kids ontdek je al speurend de bijzondere geschiedenis van het eeuwenoude eiland Schokland,  …
 • Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Zoef, zoef naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar komen de dierfiguren uit de Fabeltjeskrant tot leven. Met interactieve spellen, originele poppen, tekeningen, een jukebox en nog veel meer…