Generaties op ontdekking - Film Backyard Wilderness


Film Backyard Wilderness

Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari 

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is. Laat je inspireren door schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer. 

Na afloop van de film heb je zin om de natuur in te gaan. De (gratis) tuinsafari neemt je direct mee in de achtertuin van Omniversum. Kinderen kunnen hun (groot)ouders/verzorgers testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest, want zij horen vaak dat ze teveel op hun mobiel zitten en dat ze meer naar buiten moeten gaan. Bij een voldoende verdienen (groot)ouders/verzorgers een gratis kopje koffie/thee. 

 

Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
070 – 3545454

 

Aanvullende informatie

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Website: Omniversum
 • Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Zoef, zoef naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar komen de dierfiguren uit de Fabeltjeskrant tot leven. Met interactieve spellen, originele poppen, tekeningen, een jukebox en nog veel meer…
 • Maak kennis met kunst en Techniek

  Maak kennis met kunst en Techniek

  Oyfo Techniekmuseum is een leuke ontmoetingsplek waar voor alle leefijden iets te doen is met techniek of kunst. Bij ons kun je je talent ontdekken en werk je aan je creatieve ontwikkeling.
 • Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari  De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.
 • Bizarre Belastingen

  Bizarre Belastingen

  Baardbelasting, Urinebelasting of vrijgezelle belasting? Een moderne tentoonstelling met verhalen rond de 20 meest bizarre belastingen aller tijden . Ontdek welke inderdaad bizar zijn geweest of juist slim bedacht om tot een eerlijke belastingheffing te…
 • Speuren naar beestjes

  Speuren naar beestjes

  Kom op 30 april naar de Diertjesdag! Zoek waterbeestjes en bodemdiertjes, volg het dierenparcours, bezoek de bijenstal of maak een klein bijenhotel! Geen tijd? Kom dan terug voor de Bloemenvriendjesroute!