Generaties op ontdekking - Film Backyard Wilderness


Film Backyard Wilderness

Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari 

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.

De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is. Laat je inspireren door schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer. 

Na afloop van de film heb je zin om de natuur in te gaan. De (gratis) tuinsafari neemt je direct mee in de achtertuin van Omniversum. Kinderen kunnen hun (groot)ouders/verzorgers testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest, want zij horen vaak dat ze teveel op hun mobiel zitten en dat ze meer naar buiten moeten gaan. Bij een voldoende verdienen (groot)ouders/verzorgers een gratis kopje koffie/thee. 

 

Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
070 – 3545454

 

Aanvullende informatie

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Website: Omniversum
 • CORPUS ‘reis door de mens’

  CORPUS ‘reis door de mens’

  In de educatieve attractie beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Ontdek het 5D-harttheater, spring op de tong, adem mee in de longen, loop door het oor, verwonder je in de…
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Vesting Bourtange

  Vesting Bourtange

  Wakker worden in de stilte van Vesting Bourtange of juist tijdens één van onze bruisende evenementen. Het kan allemaal door een overnachting te boeken in onze logementen. Kijk voor meer informatie op: Vesting Bourtange
 • Beste museum van Europa

  Beste museum van Europa

  Logisch dat Rijksmuseum Boerhaave in Leiden is uitgeroepen tot beste museum van Europa! Het is leuk en leerzaam, zowel binnen als buiten. Van een Anatomisch Theater tot de Watertuin!
 • Vier de Romeinse Zomer!

  Vier de Romeinse Zomer!

  Bij Museumpark Orientalis staat de zomer in het teken van de Romeinen. Er zijn legionairtrainingen, workshops, vele activiteiten en maarliefst twee Romeinse festivals! Leuk dagje uit voor jong en oud!