Generaties op ontdekking - Tijd voor een gezinsvakantie!


Tijd voor een gezinsvakantie!

Te veel stress en te weinig tijd zijn heel gebruikelijk in het dagelijks leven van veel gezinnen en zorgen ervoor dat de beste weken van het jaar op grote schaal worden gebruikt om vrij te nemen en activiteiten te plannen. Daardoor is er een toenemende wens om de "verloren" tijd in het dagelijks leven in te halen en wanneer kan dit beter dan op vakantie? Het is tijd voor een onvergetelijke gezinsvakantie.

Vind een vakantiehuis voor je gezinsvakantie met kinderen bij NOVASOL. De vakantiewoningen zijn extra kindvriendelijk. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuur en in de buurt van het water. De huizen zijn voorzien met extra faciliteiten. Er zijn ook genoeg recreatieve attracties in de omgeving!

Aanvullende informatie

Website: Novasol
 • Interactief museum
  Interactief museum Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers vertelt het verhaal van het reddingwezen in Nederland.Er is van alles te doen voor jong en oud.
 • Tour de Papier voor kids
  Tour de Papier voor kids Leren over de geschiedenis van papier en een leuke natuurbingo doen? Of zelf dierenmaskers, papieren kunstwerken en sieraden maken? CODA Museum heeft verschillende activiteiten ontwikkeld om aan de slag te gaan met papierkunst! Van origami,…
 • Geheimschrift ! in Huis van het boek
  Geheimschrift ! in Huis van het boek Kom deze zomer naar Huis van het boek en dwaal door een doolhof vol geheimschriften! t/m 24 oktober de familietentoonstelling ‘Geheimschrift’, geschikt vanaf 7 jaar.  
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"
  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij" Het lekkerste museum van Nederland is de schatkamer van de bakker. In de vakantie zijn er lekkere extra activiteiten voor jong en oud. Met marsepein werken een appelbol eten of koek versieren. 
 • Op zoek naar Toetanchamon
  Op zoek naar Toetanchamon Kindertentoonstelling ( vanaf 7 jaar )  Ontdek het graf van farao Toetanchamon! Er is slim speurwerk nodig om de ingang van zijn geheime graftombe te vinden. Met behulp van opdrachten, films en verhalen zoek je…