Generaties op ontdekking - Kom jij Schokland ontdekken..?


Kom jij Schokland ontdekken..?

Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Met de speciale expeditie kit voor kids ontdek je al speurend de bijzondere geschiedenis van het eeuwenoude eiland Schokland,  

 

Midden op het voormalige eiland in de Zuiderzee vind je Museum Schokland. Hier komt het verhaal van 10.000 jaar bijzondere geschiedenis tot leven. Met recht is Schokland Nederlands eerste UNESCO Werelderfgoed. 

Zowel binnen als buiten is er bij het museum van alles te zien en te beleven! Speciaal voor kids is de expeditie kit waarmee ze al speurend de verhaallijn volgen. De vele archeologische, geologische en historische schatten uit de bodem, het oude kerkje, de waterkelders, het kanon, en het houten palenscherm dat het eiland moest beschermen tegen de woeste Zuiderzee: bij museum Schokland beleef je het hele verhaal!

 

www.museumschokland.nl

Museum Schokland
Middelbuurt 3
8319 AB Schokland – Flevoland
0527 - 760630

Aanvullende informatie

Plaats: Schokland
Provincie: Flevoland
 • Rijksmuseum van Oudheden

  Rijksmuseum van Oudheden

  Heb jij altijd al een echte detective willen zijn? Kom dan naar het Rijksmuseum van Oudheden en beleef de spannendste dag van je zomervakantie. Dieven willen een beroemd beeld uit het museum stelen. Daarom heeft…
 • Beste museum van Europa

  Beste museum van Europa

  Logisch dat Rijksmuseum Boerhaave in Leiden is uitgeroepen tot beste museum van Europa! Het is leuk en leerzaam, zowel binnen als buiten. Van een Anatomisch Theater tot de Watertuin!
 • Kinderboeken uit de oorlog

  Kinderboeken uit de oorlog

  Kom tekenen, spelen, dromen en bouwen in de wondere wereld van El Pintor. Een tentoonstelling speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar in Verzetsmuseum Amsterdam.
 • Kom jij Schokland ontdekken..?

  Kom jij Schokland ontdekken..?

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Met de speciale expeditie kit voor kids ontdek je al speurend de bijzondere geschiedenis van het eeuwenoude eiland Schokland,  …
 • Natuurmuseum Fryslân.

  Natuurmuseum Fryslân.

  GA JE MEE KOPJE ONDER? Stap in De onderwaterSafari! De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van het museum.