Generaties op ontdekking - Zomervakantie in miniatuur


Zomervakantie in miniatuur

Op vakantie in Rotterdam en Groot-Brittannië, in 1 dag, onder het genot van airco! Bij Miniworld kan dat. Een reusachtige beleving in een piepkleine wereld. Ga je mee op deze bijzondere reis?

 

Om op vakantie te gaan hoef je je koffers niet te pakken. Ga mee op reis in Miniworld Rotterdam. Via prachtige polderlandschappen reizen we van het ene pittoreske dorpje naar het andere. Via de voorstad Hooghburgt reizen we verdere naar Maasmond, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux. En dan komen we aan in Rotterdam en maken we gelijk een tijdreis: Rotterdam van toen en nu. Vervolgens steken we het kanaal over: op naar Engeland en Wales. Ontdek de highlights van dit prachtige gebied en wandel door mooie berglandschappen. En alles onder het genot van airco. Gaan jullie mee op reis?

Miniworld Rotterdam
Weena 745
3013 AL Rotterdam, Zuid-Holland
Tel: 010-2400501

 

Aanvullende informatie

Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
 • Kinderboeken uit de oorlog

  Kinderboeken uit de oorlog

  Kom tekenen, spelen, dromen en bouwen in de wondere wereld van El Pintor. Een tentoonstelling speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar in Verzetsmuseum Amsterdam.
 • Beste museum van Europa

  Beste museum van Europa

  Logisch dat Rijksmuseum Boerhaave in Leiden is uitgeroepen tot beste museum van Europa! Het is leuk en leerzaam, zowel binnen als buiten. Van een Anatomisch Theater tot de Watertuin!
 • Vier de Romeinse Zomer!

  Vier de Romeinse Zomer!

  Bij Museumpark Orientalis staat de zomer in het teken van de Romeinen. Er zijn legionairtrainingen, workshops, vele activiteiten en maarliefst twee Romeinse festivals! Leuk dagje uit voor jong en oud!
 • Zomervakantie in miniatuur

  Zomervakantie in miniatuur

  Op vakantie in Rotterdam en Groot-Brittannië, in 1 dag, onder het genot van airco! Bij Miniworld kan dat. Een reusachtige beleving in een piepkleine wereld. Ga je mee op deze bijzondere reis?
 • Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari  De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.