Generaties op ontdekking - Zomervakantie in miniatuur


Zomervakantie in miniatuur

Op vakantie in Rotterdam en Groot-Brittannië, in 1 dag, onder het genot van airco! Bij Miniworld kan dat. Een reusachtige beleving in een piepkleine wereld. Ga je mee op deze bijzondere reis?

 

Om op vakantie te gaan hoef je je koffers niet te pakken. Ga mee op reis in Miniworld Rotterdam. Via prachtige polderlandschappen reizen we van het ene pittoreske dorpje naar het andere. Via de voorstad Hooghburgt reizen we verdere naar Maasmond, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux. En dan komen we aan in Rotterdam en maken we gelijk een tijdreis: Rotterdam van toen en nu. Vervolgens steken we het kanaal over: op naar Engeland en Wales. Ontdek de highlights van dit prachtige gebied en wandel door mooie berglandschappen. En alles onder het genot van airco. Gaan jullie mee op reis?

Miniworld Rotterdam
Weena 745
3013 AL Rotterdam, Zuid-Holland
Tel: 010-2400501

 

Aanvullende informatie

Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
 • Fleurige fladderaars

  Fleurige fladderaars

  Kom vlinders kijken tijdens het Tropisch vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht. Knalblauwe Morpho’s, smaragdgroene pages, handgrote Atlasvlinders en nog veel meer moois. Bewonder ook de prachtige rupsen en poppen!
 • Zomervakantie in miniatuur

  Zomervakantie in miniatuur

  Op vakantie in Rotterdam en Groot-Brittannië, in 1 dag, onder het genot van airco! Bij Miniworld kan dat. Een reusachtige beleving in een piepkleine wereld. Ga je mee op deze bijzondere reis?
 • Bezoek Paleis Soestdijk

  Bezoek Paleis Soestdijk

  Ontdek de historische plek waar koninginnen, prinsen en prinsessen woonden en ga op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis op zoek naar uitvinders.
 • Beste museum van Europa

  Beste museum van Europa

  Logisch dat Rijksmuseum Boerhaave in Leiden is uitgeroepen tot beste museum van Europa! Het is leuk en leerzaam, zowel binnen als buiten. Van een Anatomisch Theater tot de Watertuin!
 • Vesting Bourtange

  Vesting Bourtange

  Wakker worden in de stilte van Vesting Bourtange of juist tijdens één van onze bruisende evenementen. Het kan allemaal door een overnachting te boeken in onze logementen. Kijk voor meer informatie op: Vesting Bourtange