Generaties op ontdekking - De leukste agenda voor Oma's en Opa's 2021


De leukste agenda voor Oma's en Opa's 2021

Deze vrolijke en praktische weekagenda is voor hippe en actieve oma's en opa's die trots zijn op hun grootouderschap. Met elke week inspiratie

voor een vitaal, duurzaam, betrokken en actief leven voor henzelf en leuke suggesties om samen met (klein)kinderen of virenden op ontdekking te gaan.

Vanaf oktober 2020 fysiek in de winkel en via diverse online kanalen te koop. NU met korting en zonder portokosten in de voorverkoop te bestellen via leuksteagenda.nl (uitlevering oktober 2020.)

Aanvullende informatie

Plaats: Didam / Wehl
Provincie: Gelderland
 • Lucht en groen bij Museum Kranenburgh

  Lucht en groen bij Museum Kranenburgh

  Deze zomer kun je vreemde, mooie en gekke objecten zien en ervaren in Museum Kranenburgh, bij de tentoonstelling Lucht. En kom daarna een leuke speurtocht doen in de groene beeldentuin van Museum Kranenburgh. 
 • Bezoek het Dordrechts Museum online

  Bezoek het Dordrechts Museum online

  Volg een videorondleiding door de tentoonstelling Willem Bastiaan Tholen, of bekijk de nieuwe film over hedendaags kunstenaar Robert Zandvliet. Ook leuke (knutsel)activiteiten voor kinderen!
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Het lekkerste museum van Nederland is de schatkamer van de bakker. In de vakantie zijn er lekkere extra activiteiten voor jong en oud. Met marsepein werken een appelbol eten of koek versieren. 
 • Oyfo Techniekmuseum

  Oyfo Techniekmuseum

  Vanaf 4 juli zijn we weer open! Kom ook genieten in dit interactieve museum. Verkozen tot het kindvriendelijkste museum van Overijssel in 2020. Denk er aan je tickets van tevoren te bestellen.
 • Beeld en Geluid bij je thuis

  Beeld en Geluid bij je thuis

  Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen. beeldengeluid.nl/thuis