Generaties op ontdekking - Ontdek jij het geheime recept?


Ontdek jij het geheime recept?

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de Kamphuisen Siroopwafel. Ontdek zelf hoe deze lekkernij zo lekker komt! De Siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

De Kamphuisen de knapperigste siroopwafel van het land. In de winkel in hartje Gouda vliegen de wafels al sinds 1810 als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel! Wil je zelf ontdekken hoe deze lekkernij zo lekker komt? Kom naar de compleet vernieuwde Siroopwafelfabriek en beleef de leukste attractie van Gouda!

Een kijkje in de keuken bij een van Gouda’s oudste ambachten

Ruim 200 jaar worden de siroopwafels van Kamphuisen al in Gouda gemaakt. Ontdek het verhaal van de familie Kamphuisen uit de 18e eeuw en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden.

Doe mee!

Tijdens je bezoek sta je zelf ook niet stil! Breng de grote deegkom in beweging, kraak de eeuwenoude kluis, proef de nieuwste smaken siroop en vraag ondertussen de bakkers het hemd van het lijf. Een rondleiding bij de Kamphuisen siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

Siroopwafelterras

De rondleiding eindigt op het siroopwafelterras. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade kun je hier een krakend verse siroopwafel naar jouw smaak personaliseren. De wafels komen rechtstreeks uit de bakkerijfabriek, dus verser krijg je ze nergens!

 

Kamphuisen Siroopwafelfabriek
Markt 69, 2801JM, Gouda, Zuid-Holland
Tel. 0182-634965
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag 10:00-18:00 uur.
Kinderen tot 4 jaar gratis.

Aanvullende informatie

Plaats: Gouda
Provincie: Noord-Holland
 • Vier de Romeinse Zomer!

  Vier de Romeinse Zomer!

  Bij Museumpark Orientalis staat de zomer in het teken van de Romeinen. Er zijn legionairtrainingen, workshops, vele activiteiten en maarliefst twee Romeinse festivals! Leuk dagje uit voor jong en oud!
 • Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Zoef, zoef naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar komen de dierfiguren uit de Fabeltjeskrant tot leven. Met interactieve spellen, originele poppen, tekeningen, een jukebox en nog veel meer…
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Flipje en Streekmuseum Tiel

  Flipje en Streekmuseum Tiel

  Kom samen met je opa en oma naar ons museum. Zij kennen vast de stripjes van Flipje! In ons museum kun je ontdekken, spelen en speuren met Flipje, maar ook griezelen bij de skeletten of graven…
 • Rijksmuseum van Oudheden

  Rijksmuseum van Oudheden

  Heb jij altijd al een echte detective willen zijn? Kom dan naar het Rijksmuseum van Oudheden en beleef de spannendste dag van je zomervakantie. Dieven willen een beroemd beeld uit het museum stelen. Daarom heeft…