Generaties op ontdekking - Ontdek DierenPark Amersfoort


Ontdek DierenPark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen! 
Neem alvast een kijkje! Elke wereld is anders en elke wereld ontdek je op een andere manier.

KLAUTER JE WARM TUSSEN DE DIEREN!
Heb jij onze Klim Alles-route al eens geprobeerd? Klauter boven de beer, spring op een vlot tussen de enorme gieren en sta oog in oog met de leeuwen.
Neem ook een kijkje bij chimpansee Malaika; deze kleine aap kan net zo goed klauteren als jij.

OP REIS NAAR LANG, LANG GELEDEN
In het Dinopark ga je terug in de tijd en plotseling loop je rond tussen levensgrote dinosaurussen die je tegenkomt in het Dinopark.
Kijk je ogen uit en ontdek alles over de ruim zeventig dino’s die je tegenkomt.
Wist je dat je zelfs levende dino’s tegen het lijf kunt lopen? Huh! Kom zelf maar kijken …

Aanvullende informatie

Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
 • Interactief museum
  Interactief museum Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers vertelt het verhaal van het reddingwezen in Nederland.Er is van alles te doen voor jong en oud.
 • Literatuurmuseum.nl 24/7 bereikbaar
  Literatuurmuseum.nl 24/7 bereikbaar Literatuurmuseum.nl: 24/7 bereikbaar! Schrijvers van nu over de literatuur van toen. Online tentoonstellingen vertellen verhalen met de collectie als vertrekpunt. En beleef de immense Schrijversgalerij.
 • Ontdek Geofort
  Ontdek Geofort Dit forteiland en interactieve museum over de Aarde is in de weekenden en in de vakantie elke dag open! Volop binnen en buitenactiviteiten. Leuk voor jong en oud.
 • Collectie Highlights Frans Hals Museum
  Collectie Highlights Frans Hals Museum Ontdek het allermooiste uit de collectie waar oude, moderne én hedendaagse kunstwerken elkaar ontmoeten Frans Hals museum
 • Thuismuseum van het Dordrechts museum
  Thuismuseum van het Dordrechts museum In het museum vind je rondleidingen, achtergrondinformatie bij kunstwerken en nog veel meer. Neem regelmatig een kijkje in het wisselende aanbod.