Generaties op ontdekking - Zomerrr in het Bonnefantenmuseum


Zomerrr in het Bonnefantenmuseum

Hier valt genoeg te beleven zoals de speciale Kids Audiotour en het Kunst-Kijk-Doe Boekje. Het Doe-Het-Zelf-Lab en steek je handen uit je mouwen, of speel een potje museumdobbelspel tussen de grote meesters!

Het Bonnefantenmuseum is een culturele hotspot en staat bekend om zijn uitgebreide verrassende verzameling van kunst. Oude meesters vinden samen met moderne en hedendaagse kunst hun plek in het iconische, door de Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw. Het museum vertelt verhalen met afwisselende tentoonstellingen, rondleidingen, bijzondere lezingen en kinderactiviteiten.

In de zomervakantie

zijn de kleine kunstliefhebbers ook van harte welkom bij het Bonnefantenmuseum. Speciaal voor hen wordt er een gevarieerd programma aangeboden. Neem je kleinkind mee en ga samen op ontdekking. Er is voor ieder wat wils! Mochten jullie honger of dorst krijgen van al die leuke activiteiten, dan kun je in museumcafé Ipanema heerlijk lunchen. 

bonnefanten.nl/agenda

Beeldcredits: © Richard Stark

 

Aanvullende informatie

Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
 • Fleurige fladderaars

  Fleurige fladderaars

  Kom vlinders kijken tijdens het Tropisch vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht. Knalblauwe Morpho’s, smaragdgroene pages, handgrote Atlasvlinders en nog veel meer moois. Bewonder ook de prachtige rupsen en poppen!
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Bezoek Paleis Soestdijk

  Bezoek Paleis Soestdijk

  Ontdek de historische plek waar koninginnen, prinsen en prinsessen woonden en ga op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis op zoek naar uitvinders.
 • Stap in de Airborne Experience

  Stap in de Airborne Experience

  In september 1944 landden duizenden geallieerde soldaten rondom Arnhem om te vechten voor onze vrijheid. In het airborne Museum, in 1944 het hoofdkwartier van de Britten, komen verhalen tot leven van militairen en burgers. In…
 • Vier de Romeinse Zomer!

  Vier de Romeinse Zomer!

  Bij Museumpark Orientalis staat de zomer in het teken van de Romeinen. Er zijn legionairtrainingen, workshops, vele activiteiten en maarliefst twee Romeinse festivals! Leuk dagje uit voor jong en oud!