Generaties op ontdekking - Herfst in het Bonnefantenmuseum


Herfst in het Bonnefantenmuseum

Hier valt genoeg te beleven zoals de speciale Kids Audiotour en het Kunst-Kijk-Doe Boekje. Het Doe-Het-Zelf-Lab en steek je handen uit je mouwen, of speel een potje museumdobbelspel tussen de grote meesters!

Het Bonnefantenmuseum is een culturele hotspot en staat bekend om zijn uitgebreide verrassende verzameling van kunst. Oude meesters vinden samen met moderne en hedendaagse kunst hun plek in het iconische, door de Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw. Het museum vertelt verhalen met afwisselende tentoonstellingen, rondleidingen, bijzondere lezingen en kinderactiviteiten.

In de herfstvakantie

zijn de kleine kunstliefhebbers ook van harte welkom bij het Bonnefantenmuseum. Speciaal voor hen wordt er een gevarieerd programma aangeboden. Neem je kleinkind mee en ga samen op ontdekking. Er is voor ieder wat wils! Mochten jullie honger of dorst krijgen van al die leuke activiteiten, dan kun je in museumcafé Ipanema heerlijk lunchen. 

bonnefanten.nl/agenda

Beeldcredits: © Richard Stark

 

Aanvullende informatie

Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  Speciale Kids Cruise in Amsterdam. Bij Blue Boat geniet de hele familie deze winter van het Amsterdam Light Festival - met de specialeKids Cruise in Fabeltjeskrant thema, met...
 • Middeleeuws Vernuft

  Middeleeuws Vernuft

  Zet een middeleeuwse bril op en ga op zoek naar de vernuftige oplossingen en vernieuwingen in de interactieve familietentoonstelling in Museum Het Valkhof Nijmegen. 
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • Het Schip

  Het Schip

  Kerstival: Kinderworkshop kerstversiering makenIn de meest gezellige dagen van het jaar kunnen jouw zelfgemaakte versieringen natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar laten we ons inspireren door de prachige architectuur van Het Schip. We kijken naar de…