Generaties op ontdekking - Ontdek Geofort


Ontdek Geofort

Dit forteiland en interactieve museum over de Aarde is in de weekenden en in de vakantie elke dag open! Volop binnen en buitenactiviteiten. Leuk voor jong en oud.

Bij GeoFort, Forteiland in Herwijnen én interactief museum draait alles om de aarde. Je komt op speelse wijze van alles te weten over geografie en navigatie. Speuren en ontdekken staan centraal. Raak de weg kwijt in de ondergrondse tunnel. Vind je weg in het geurendoolhof. Of stap in de virtuele lift naar de kern van de aarde.

Dit alles op een spannend forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Check de actuele agenda voor historische rondleidingen.

Honger en dorst na al deze activiteiten? Dan kunt u terecht in het nieuwe restaurant “GeoFort WereldPannenkoeken”

Een dagje uit met veel buiten- en binnen activiteiten! Elk weekend open tussen 10.00 – 17.00 uur en in de vakanties dagelijks.

Reserveer wel vooraf online uw tickets op www.geofort.nl
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Tel. 0345 – 630 480
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Provincie Gelderland

Aanvullende informatie

Plaats: Herwijnen
Provincie: Gelderland
Website: Geofort
 • Airborne Museum compleet vernieuwd!

  Airborne Museum compleet vernieuwd!

  In de prachtig gerestaureerde villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen in september ’44, beleef je de wereldberoemde Slag om Arnhem als nooit tevoren. Verhalen van Britse, Poolse en Duitse militairen komen tot leven…
 • Lang leve de toekomst!

  Lang leve de toekomst!

  In Het Nieuwe Instituut ontwerpen families de wereld in het jaar 2520. En als je ontwerper van de toekomst bent, kan alles. Breng jullie wereld tot leven op het scherm!
 • Beeld en Geluid bij je thuis

  Beeld en Geluid bij je thuis

  Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen. beeldengeluid.nl/thuis
 • Oyfo Techniekmuseum

  Oyfo Techniekmuseum

  Vanaf 4 juli zijn we weer open! Kom ook genieten in dit interactieve museum. Verkozen tot het kindvriendelijkste museum van Overijssel in 2020. Denk er aan je tickets van tevoren te bestellen.
 • Naturalis thuis

  Naturalis thuis

  Ontdek de natuur en het werk van Naturalis thuis! Bewonder onze topstukken, loop virtueel door het museum, reis mee op expeditie en ga zelf aan de slag als onderzoeker.