Generaties op ontdekking - Ontdek Geofort


Ontdek Geofort

Dit forteiland en interactieve museum over de Aarde is in de weekenden en in de vakantie elke dag open! Volop binnen en buitenactiviteiten. Leuk voor jong en oud.

Bij GeoFort, Forteiland in Herwijnen én interactief museum draait alles om de aarde. Je komt op speelse wijze van alles te weten over geografie en navigatie. Speuren en ontdekken staan centraal. Raak de weg kwijt in de ondergrondse tunnel. Vind je weg in het geurendoolhof. Of stap in de virtuele lift naar de kern van de aarde.

Dit alles op een spannend forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Check de actuele agenda voor historische rondleidingen.

Een dagje uit met veel buiten- en binnen activiteiten! 

Reserveer wel vooraf online uw tickets op www.geofort.nl
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Tel. 0345 – 630 480
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Provincie Gelderland

Aanvullende informatie

Plaats: Herwijnen
Provincie: Gelderland
Website: Geofort
 • Amsterdamse School, verbeelde idealen

  Amsterdamse School, verbeelde idealen

  De eigentijdse, interactieve opstelling staat garant voor een verrassend en inspirerend bezoek voor volwassenen en kinderen.
 • Ontdek DierenPark Amersfoort

  Ontdek DierenPark Amersfoort

  Dé dierentuin voor kinderen! Neem alvast een kijkje! Elke wereld is anders en elke wereld ontdek je op een andere manier.
 • Interactief museum

  Interactief museum

  Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers vertelt het verhaal van het reddingwezen in Nederland.Er is van alles te doen voor jong en oud.
 • Rock Fossils on tour

  Rock Fossils on tour

  In de nieuwste tentoonstelling van het Natuurhistorisch Museum Maastricht ‘Rock Fossils on Tour’ wordt een serie realistische modellen van bizarre fossielen getoond die allemaal genoemd zijn naar artiesten uit de pop, rock en metal wereld.…
 • Oyfo zet je aan

  Oyfo zet je aan

  Wij zijn dé plek in Nederland waar kunst en techniek samenkomen,in ons interactief museum.Wij zetten je aan om te doen, te kijken, te beleven, te maken en te leren.