Generaties op ontdekking - Feest van licht


Feest van licht

“Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”

 

“Van 20 december tot 6 januari opent Museumpark Orientalis haar deuren voor het traditionele Feest van Licht. Een gezellig winters feest voor jong en oud tussen duizenden lichtjes in een feeërieke sfeer. In het hoofdgebouw staat dit jaar ook de grootste kerststal van Europa opgesteld. Dit unieke kerstdiorama bevat ruim 1.800 figuren en een omvang van 100 vierkante meter, waar je ogen tekort zult komen. Het diorama vertelt het hele kerstverhaal, van de aankondiging van de geboorte van Jezus tot aan de vlucht naar Egypte. Met nog vele andere kerststallen, optredens, een kindertheater en activiteiten vindt je tijdens Feest van Licht vertier voor het hele gezin!

Museumpark Orientalis

Profetenlaan 2,
6564 BL Heilig Landstichting,
Gelderland 024 382 3110

Aanvullende informatie

Plaats: Heilig Landstichting
Provincie: Gelderland
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • Middeleeuws Vernuft

  Middeleeuws Vernuft

  Zet een middeleeuwse bril op en ga op zoek naar de vernuftige oplossingen en vernieuwingen in de interactieve familietentoonstelling in Museum Het Valkhof Nijmegen. 
 • De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  Speciale Kids Cruise in Amsterdam. Bij Blue Boat geniet de hele familie deze winter van het Amsterdam Light Festival - met de specialeKids Cruise in Fabeltjeskrant thema, met...
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.