Generaties op ontdekking - Feest van licht


Feest van licht

“Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”

 

“Van 20 december tot 6 januari opent Museumpark Orientalis haar deuren voor het traditionele Feest van Licht. Een gezellig winters feest voor jong en oud tussen duizenden lichtjes in een feeërieke sfeer. In het hoofdgebouw staat dit jaar ook de grootste kerststal van Europa opgesteld. Dit unieke kerstdiorama bevat ruim 1.800 figuren en een omvang van 100 vierkante meter, waar je ogen tekort zult komen. Het diorama vertelt het hele kerstverhaal, van de aankondiging van de geboorte van Jezus tot aan de vlucht naar Egypte. Met nog vele andere kerststallen, optredens, een kindertheater en activiteiten vindt je tijdens Feest van Licht vertier voor het hele gezin!

Museumpark Orientalis

Profetenlaan 2,
6564 BL Heilig Landstichting,
Gelderland 024 382 3110

Aanvullende informatie

Plaats: Heilig Landstichting
Provincie: Gelderland
 • Middeleeuws Vernuft

  Middeleeuws Vernuft

  Zet een middeleeuwse bril op en ga op zoek naar de vernuftige oplossingen en vernieuwingen in de interactieve familietentoonstelling in Museum Het Valkhof Nijmegen. 
 • Flipje en Streekmuseum Tiel

  Flipje en Streekmuseum Tiel

  Fake News in het museum! Echt Waar! Ontdek het werkelijke verhaal van het Gulden Vlies en meer nepkunst van Picasso, Van Gogh en anderen.. Maar dompel je ook onder in de wereld van Flipje en…
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • Feest van licht

  Feest van licht

  “Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”
 • De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  De Kids Cruise – Ga mee op avontuur op de grachten!

  Speciale Kids Cruise in Amsterdam. Bij Blue Boat geniet de hele familie deze winter van het Amsterdam Light Festival - met de specialeKids Cruise in Fabeltjeskrant thema, met...