Generaties op ontdekking - Bezoek The Future is Female in CODA thuismuseum!


Bezoek The Future is Female in CODA thuismuseum!

Hebben we begrippen als powervrouw, feminist en lady boss in dit decennium nog nodig?

CODA Museum onderzoekt het met de tentoonstelling The Future is Female - Love Letters waarin het werk van 41 vrouwelijke kunstenaars is samengebracht.

Kijk bijvoorbeeld naar het werk van Kiki Kogelnik (1935-1997) dat verrassend actueel is. Momenteel niet live te bezoeken maar online brengen we de kunstenaars en hun werken naar je toe!

Aanvullende informatie

Plaats: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
 • Bezoek Museum Huis Doorn online!

  Bezoek Museum Huis Doorn online!

  Neem een virtueel kijkje in de 360° tentoonstelling Fokker! en verdiep je in het leven van vliegtuigpionier Anthony Fokker.
 • Literatuurmuseum.nl 24/7 bereikbaar

  Literatuurmuseum.nl 24/7 bereikbaar

  Literatuurmuseum.nl: 24/7 bereikbaar! Schrijvers van nu over de literatuur van toen. Online tentoonstellingen vertellen verhalen met de collectie als vertrekpunt. En beleef de immense Schrijversgalerij.
 • Belasting & Douane Museum | museum@home

  Belasting & Douane Museum | museum@home

  Het museum bij je thuis met leuke creatieve thuisopdrachten, lesprogramma’s en bijzondere museumschatten. We zien je graag op bdmuseum.nl/museumhome  
 • Naturalis thuis

  Naturalis thuis

  Ontdek de natuur en het werk van Naturalis thuis! Bewonder onze topstukken, loop virtueel door het museum, reis mee op expeditie en ga zelf aan de slag als onderzoeker.
 • Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers thuis!

  Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers thuis!

  Een online rondleiding, mooie films en interessante vlogs.Leerzame weetjes en kinderactiviteiten. Zo kun je het museumthuis ontdekken.