Generaties op ontdekking - Belevingspark Cactus Oase


Belevingspark Cactus Oase

een dagje uit voor jong en oud.

Als we ’s morgens de auto instappen dan weten we niet precies wat we kunnen verwachten, behalve cactussen uiteraard. Zal het echt iets voor kinderen zijn? En hoe ziet alles eruit? 

Niet alle cactussen blijken stekels te hebben en sommige hebben ook hele gekke namen. Zo zijn er bijvoorbeeld de schoonmoedersstoel (en daar wil je echt niet op zitten) en levende steentjes die, zoals de naam al zegt, op kleine steentjes lijken.

Een heel bijzondere plant is de Koningin van de Nacht. Deze plant bloeit maar 1 maal per jaar na de langste dag. Op de website van de Cactus Oase kan je de bloem bekijken. Er staat ook heel veel informatie over de verzorging van cactussen, arrangementen enz…

Jongermanssteeg 6
7261 KA  Ruurlo
0573-451817
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Plaats: Ruurlo
Provincie: Gelderland
 • De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie

  De Toorop Dynastie bestaat uit Jan Toorop, zijn dochter Charley Toorop en haar zoon Edgar Fernhout. Tezamen weerspiegelen ze bijna een eeuw kunstgeschiedenis.
 • Feest van licht

  Feest van licht

  “Feest van Licht is hét jaarlijkse winteruitje voor het hele gezin! Dit jaar met de Grootste Kerststal van Europa, oude ambachten, vele optredens, een uitgebreid (kinder)programma en winterse gezelligheid!”
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.
 • Het Schip

  Het Schip

  Kerstival: Kinderworkshop kerstversiering makenIn de meest gezellige dagen van het jaar kunnen jouw zelfgemaakte versieringen natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar laten we ons inspireren door de prachige architectuur van Het Schip. We kijken naar de…
 • Flipje en Streekmuseum Tiel

  Flipje en Streekmuseum Tiel

  Fake News in het museum! Echt Waar! Ontdek het werkelijke verhaal van het Gulden Vlies en meer nepkunst van Picasso, Van Gogh en anderen.. Maar dompel je ook onder in de wereld van Flipje en…