Generaties op ontdekking - Belevingspark Cactus Oase


Belevingspark Cactus Oase

een dagje uit voor jong en oud.

Als we ’s morgens de auto instappen dan weten we niet precies wat we kunnen verwachten, behalve cactussen uiteraard. Zal het echt iets voor kinderen zijn? En hoe ziet alles eruit? 

Niet alle cactussen blijken stekels te hebben en sommige hebben ook hele gekke namen. Zo zijn er bijvoorbeeld de schoonmoedersstoel (en daar wil je echt niet op zitten) en levende steentjes die, zoals de naam al zegt, op kleine steentjes lijken.

Een heel bijzondere plant is de Koningin van de Nacht. Deze plant bloeit maar 1 maal per jaar na de langste dag. Op de website van de Cactus Oase kan je de bloem bekijken. Er staat ook heel veel informatie over de verzorging van cactussen, arrangementen enz…

Jongermanssteeg 6
7261 KA  Ruurlo
0573-451817
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Plaats: Ruurlo
Provincie: Gelderland
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Zoef, zoef naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar komen de dierfiguren uit de Fabeltjeskrant tot leven. Met interactieve spellen, originele poppen, tekeningen, een jukebox en nog veel meer…
 • Fleurige fladderaars

  Fleurige fladderaars

  Kom vlinders kijken tijdens het Tropisch vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht. Knalblauwe Morpho’s, smaragdgroene pages, handgrote Atlasvlinders en nog veel meer moois. Bewonder ook de prachtige rupsen en poppen!
 • Stap in de Airborne Experience

  Stap in de Airborne Experience

  In september 1944 landden duizenden geallieerde soldaten rondom Arnhem om te vechten voor onze vrijheid. In het airborne Museum, in 1944 het hoofdkwartier van de Britten, komen verhalen tot leven van militairen en burgers. In…
 • Zomervakantie in miniatuur

  Zomervakantie in miniatuur

  Op vakantie in Rotterdam en Groot-Brittannië, in 1 dag, onder het genot van airco! Bij Miniworld kan dat. Een reusachtige beleving in een piepkleine wereld. Ga je mee op deze bijzondere reis?