Generaties op ontdekking - Bezoek Paleis Soestdijk


Bezoek Paleis Soestdijk

Ontdek de historische plek waar koninginnen, prinsen en prinsessen woonden en ga op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis op zoek naar uitvinders.

Beleef het paleis van vroeger en wandel met de multimediatour door het paleis. Kinderen bezoeken het paleis onder leiding van Pjotr, de lakei van de Russische prinses Anna Paulowna. Pjotr laat kinderen op interactieve wijze kennismaken met de koninklijke familie en vertelt het verhaal van Paleis Soestdijk.

Breng aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling VIND HET UIT! Wereldverbeteraars van eigen bodem en ga met een knijpkat op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis. Speur naar uitvinders, ontdek waar Nederland goed in is en ontwikkel je eigen uitvinding. Niet alleen spannend, maar ook leerzaam!

 

Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
+31 – 35 541 28 41

Aanvullende informatie

Provincie: Utrecht
 • Kinderboeken uit de oorlog

  Kinderboeken uit de oorlog

  Kom tekenen, spelen, dromen en bouwen in de wondere wereld van El Pintor. Een tentoonstelling speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar in Verzetsmuseum Amsterdam.
 • Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari  De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.
 • Fleurige fladderaars

  Fleurige fladderaars

  Kom vlinders kijken tijdens het Tropisch vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht. Knalblauwe Morpho’s, smaragdgroene pages, handgrote Atlasvlinders en nog veel meer moois. Bewonder ook de prachtige rupsen en poppen!
 • CORPUS ‘reis door de mens’

  CORPUS ‘reis door de mens’

  In de educatieve attractie beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Ontdek het 5D-harttheater, spring op de tong, adem mee in de longen, loop door het oor, verwonder je in de…
 • Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Fabeltjeskrant & de natuur in Kasteel Groeneveld Baarn

  Zoef, zoef naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Daar komen de dierfiguren uit de Fabeltjeskrant tot leven. Met interactieve spellen, originele poppen, tekeningen, een jukebox en nog veel meer…