Generaties op ontdekking - Bezoek Paleis Soestdijk


Bezoek Paleis Soestdijk

Ontdek de historische plek waar koninginnen, prinsen en prinsessen woonden en ga op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis op zoek naar uitvinders.

Beleef het paleis van vroeger en wandel met de multimediatour door het paleis. Kinderen bezoeken het paleis onder leiding van Pjotr, de lakei van de Russische prinses Anna Paulowna. Pjotr laat kinderen op interactieve wijze kennismaken met de koninklijke familie en vertelt het verhaal van Paleis Soestdijk.

Breng aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling VIND HET UIT! Wereldverbeteraars van eigen bodem en ga met een knijpkat op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis. Speur naar uitvinders, ontdek waar Nederland goed in is en ontwikkel je eigen uitvinding. Niet alleen spannend, maar ook leerzaam!

 

Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
+31 – 35 541 28 41

Aanvullende informatie

Provincie: Utrecht
 • Bezoek Paleis Soestdijk

  Bezoek Paleis Soestdijk

  Ontdek de historische plek waar koninginnen, prinsen en prinsessen woonden en ga op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis op zoek naar uitvinders.
 • Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness

  Film Backyard Wilderness + gratis tuinsafari  De grootbeeldfilm laat je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Schitterende opnames van wasberen, hertjes, salamanders en nog veel meer.
 • Stap in de Airborne Experience

  Stap in de Airborne Experience

  In september 1944 landden duizenden geallieerde soldaten rondom Arnhem om te vechten voor onze vrijheid. In het airborne Museum, in 1944 het hoofdkwartier van de Britten, komen verhalen tot leven van militairen en burgers. In…
 • Vier de Romeinse Zomer!

  Vier de Romeinse Zomer!

  Bij Museumpark Orientalis staat de zomer in het teken van de Romeinen. Er zijn legionairtrainingen, workshops, vele activiteiten en maarliefst twee Romeinse festivals! Leuk dagje uit voor jong en oud!
 • Vesting Bourtange

  Vesting Bourtange

  Wakker worden in de stilte van Vesting Bourtange of juist tijdens één van onze bruisende evenementen. Het kan allemaal door een overnachting te boeken in onze logementen. Kijk voor meer informatie op: Vesting Bourtange