Generaties op ontdekking - Hillywood Tours
´╗┐

Hillywood Tours

Onze partner Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven.
Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland.
Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie.
De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

 

Aanvullende informatie

Plaats: Hilversum
Provincie: Utrecht
 • Op zoek naar Toetanchamon
  Op zoek naar Toetanchamon Kindertentoonstelling ( vanaf 7 jaar )  Ontdek het graf van farao Toetanchamon! Er is slim speurwerk nodig om de ingang van zijn geheime graftombe te vinden. Met behulp van opdrachten, films en verhalen zoek je…
 • Kinderbi├źnnale Groninger Museum
  Kinderbiënnale Groninger Museum Kom ook kijken, doen en verwonderen bij de Kinderbiënnale in Groningen met veel kleurrijke kunstwerken die je ook mag aanraken. Een tentoonstelling voro de hele familie (kinderen gratis)! 
 • Herfstvakantie in Rijksmuseum Boerhaave
  Herfstvakantie in Rijksmuseum Boerhaave Deze herfstvakantie is in Rijksmuseum Boerhaave heel veel te beleven. Knutsel je eigen snavelmasker of maak je eigen hoestdrank. Bekijk de bijzondere videoshow in het anatomisch theater of ga het museum in met de Canon-speurtocht. 
 • Kind zijn in oorlogstijd
  Kind zijn in oorlogstijd In Verzetsmuseum Junior ervaar je hoe het was om in 1940-’45 in Nederland kind te zijn. Een indrukwekkende en interactieve belevenis voor kinderen vanaf 9 jaar.  Reis met de tijdmachine naar Nederland van toen en…
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"
  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij" Het lekkerste museum van Nederland is de schatkamer van de bakker. In de vakantie zijn er lekkere extra activiteiten voor jong en oud. Met marsepein werken een appelbol eten of koek versieren.