Generaties op ontdekking - Familiewerkplaats in NEMO


Familiewerkplaats in NEMO

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken. In de zomer is NEMO éxtra leuk; dan is de Familiewerkplaats geopend. Dé plek waar jong en oud samen aan de slag gaan

In NEMO Science Museum

draait het allemaal om wetenschap en technologie. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Niet door te kijken, maar juist door zelf te doen!

Proefjes voor thuis van NEMO

Voor thuis of op de camping heeft NEMO Science Museum volop korte activiteiten. Op de website vind je proefjes, testjes en knutselactiviteiten om mee aan de slag te gaan. Tover een regenboog, bouw een tipi van de krant of maak een ballonbootje. Zo kom jij de zomer wel door! Kijk op Ontdek nemosciencemuseum.

Foto: DigiDaan

 

NEMO SM Stack Logo RGB WEB

nemosciencemuseum.nl 

Adres: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 – 531 32 33

Aanvullende informatie

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Website: Nemo
 • Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  Bakkerijmuseum "De oude Bakkerij"

  In de kersttijd worden er in het Bakkerijmuseum weer vele ouderwetse lekkernijen gemaakt in historische technieken die bijna nergens anders meer te zien zijn. Verse weihnachtsstollen, tulband en kerstkransen.....
 • Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Beleef Schokland tijdens de Kerstvakantie!

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Ga op expeditie en kom meer te weten over de prachtige verhalen van dit eeuwenoude eiland.
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Middeleeuws Vernuft

  Middeleeuws Vernuft

  Zet een middeleeuwse bril op en ga op zoek naar de vernuftige oplossingen en vernieuwingen in de interactieve familietentoonstelling in Museum Het Valkhof Nijmegen. 
 • Back to Oz (8+)

  Back to Oz (8+)

  Back to Oz is een muzikale voorstelling voor jong en oud van Het Filiaal theatermakers waarbij live film en theater door elkaar lopen. Kom kijken naar het klassieke verhaal van The Wizard of Oz, in een nieuw jasje. Vanaf 19 december in…