Generaties op ontdekking - Familiewerkplaats in NEMO


Familiewerkplaats in NEMO

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken. In de zomer is NEMO éxtra leuk; dan is de Familiewerkplaats geopend. Dé plek waar jong en oud samen aan de slag gaan

In NEMO Science Museum

draait het allemaal om wetenschap en technologie. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Niet door te kijken, maar juist door zelf te doen!

Proefjes voor thuis van NEMO

Voor thuis of op de camping heeft NEMO Science Museum volop korte activiteiten. Op de website vind je proefjes, testjes en knutselactiviteiten om mee aan de slag te gaan. Tover een regenboog, bouw een tipi van de krant of maak een ballonbootje. Zo kom jij de zomer wel door! Kijk op Ontdek nemosciencemuseum.

Foto: DigiDaan

 

NEMO SM Stack Logo RGB WEB

nemosciencemuseum.nl 

Adres: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 – 531 32 33

Aanvullende informatie

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Website: Nemo
 • Natuurmuseum Fryslân.

  Natuurmuseum Fryslân.

  GA JE MEE KOPJE ONDER? Stap in De onderwaterSafari! De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van het museum.
 • Kom jij Schokland ontdekken..?

  Kom jij Schokland ontdekken..?

  Museum Schokland is de perfecte startplek om het voormalige eiland in de Zuiderzee te ontdekken! Met de speciale expeditie kit voor kids ontdek je al speurend de bijzondere geschiedenis van het eeuwenoude eiland Schokland,  …
 • ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  ONTDEK DE MAGIE VAN GLAS!

  Nationaal Glasmuseum, twee locaties, één grote belevenis. In de glasblazerij zie je hoe gloeiend glas tot leven komt. In het museum duik je in dé grootste glazen schatkamer van Nederland.
 • Kinderboeken uit de oorlog

  Kinderboeken uit de oorlog

  Kom tekenen, spelen, dromen en bouwen in de wondere wereld van El Pintor. Een tentoonstelling speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar in Verzetsmuseum Amsterdam.
 • CORPUS ‘reis door de mens’

  CORPUS ‘reis door de mens’

  In de educatieve attractie beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Ontdek het 5D-harttheater, spring op de tong, adem mee in de longen, loop door het oor, verwonder je in de…