Activiteiten en uitjes in de natuur


Geknipt voor het leven

Geknipt voor het leven

Het Veenkoloniaal museum toont een overzicht van drie eeuwen papierknipkunst uit de noordelijke provincies en leidt de bezoeker langs historische topstukken. Te zien tot en met 5 november in het Veenkoloniaal Museum in Veendam.


Waar?
9641 AD VEENDAM

Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia

In de knusse Indonesische dierentuin ‘Taman Indonesia’ in Kallenkote is altijd wat te beleven. Niet alleen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, maar nu is er een gloednieuwe actie voor bezoekers met een kleine portemonnee; men kan op zaterdagen betalen met vers fruit!


Waar?
Kallenkote

Jubileumjaar van Kasteeltuinen Arcen

Jubileumjaar van Kasteeltuinen Arcen

Jubileumseizoen Kasteeltuinen Arcen gestart. Het bloemen- en plantenpark, dat is benoemd tot Leukste uitje van Limburg 2023, bestaat dit jaar 35 jaar.


Waar?
Arcen

Geboortebos

Geboortebos

Geef jouw (klein-) kindje een groene toekomst! Plant zelf een Geboorteboom in een van de Geboortebossen van de Boomfeestdag.


Ontmoet Barney en Beenie in het Museon-Omniversum

Ontmoet Barney en Beenie in het Museon-Omniversum

Nieuw onderwateravontuur
Vanaf 6 juli draait Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie op het gigantische koepelscherm van Museon-Omniversum! Duik mee onder water en ga mee op een vrolijk, spannend en leerzaam avontuur


Waar?
Den Haag

Beleef een huishouden op stand

Beleef een huishouden op stand

In Huis Van Gijn beleef je hoe een welgestelde familie en hun personeel woonden en werkten rond 1900. Dwaal door de kamers van kelder tot kap. Ontdek de historie van het huis en hoe het leven toen was.


Waar?
Dordrecht

Futureland

Futureland

DICHTERBIJ DE HAVEN KUN JE NIET KOMEN! Ontdek de haven van de toekomst.


Waar?
Maasvlakte Rotterdam

Feest je mee?

Feest je mee?

Het binnenmuseum van het Zuiderzeemuseum is niet alleen ontzettend leuk voor de hele familie, maar ook heel leerzaam! De jeugdige inspecteurs van Museumkids beoordelen het museum als Kidsproof Museum 2022, met maar liefst een 8,7 als rapportcijfer.


Waar?
Enkhuizen

Ook leuk voor grootouders!

DE LEUKSTE AGENDA VOOR OMA'S EN OPA'S 2023

Nu in de winkel en online te bestellen via www.leuksteagenda.nl

Een praktische week agenda voor oma's en opa's die graag betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en kleinkinderen. Met elke week een suggestie om samen te ontdekken, te doen of te beleven en elke maand een uitgebreid artikel.

De vormgeving en de grappige icoontjes geven de agenda een vrolijke en positieve uitstraling. Met elke dag voldoende schrijfruimte en natuurlijk alle informatie over (school)vakanties en feestdagen. De coverflappen kunnen als paginawijzer of als opbergvakje gebruikt worden. Het is steeds weer bijzonder te zien hoe deze uitgave een glimlach op het gezicht tovert bij (aanstaande) oma of opa.

Onze partners