Activiteiten en uitjes in de natuur


Beleef de toekomst op GeoFort

Beleef de toekomst op GeoFort

Op dit spannende forteiland draait alles om de toekomst van de planeet aarde. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Zowel binnen als buiten valt er veel te beleven voor kinderen van 4 tot 104 jaar…! Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of ga met het pontje naar een eiland. Het zelf doen en beleven staat voorop!


Waar?
Herwijnen

FutureLand - Beleef de modernste haven van Europa!

FutureLand - Beleef de modernste haven van Europa!

DICHTERBIJ DE HAVEN KUN JE NIET KOMEN! Ontdek de haven van de toekomst.


Waar?
Maasvlakte Rotterdam

Even terug in de tijd

Even terug in de tijd

Laat je van 16 december t/m 7 januari meeslepen door het aangrijpende verhaal over een eigenzinnig meisje dat Volendam voorgoed zou veranderen.


Waar?
Enkhuizen

Ook leuk voor grootouders!

DE LEUKSTE AGENDA VOOR OMA'S EN OPA'S 2024

Nu in de winkel en online te bestellen via www.leuksteagenda.nl

Een praktische week agenda voor oma's en opa's die graag betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en kleinkinderen. Met elke week een suggestie om samen te ontdekken, te doen of te beleven en elke maand een uitgebreid artikel.

De vormgeving en de grappige icoontjes geven de agenda een vrolijke en positieve uitstraling. Met elke dag voldoende schrijfruimte en natuurlijk alle informatie over (school)vakanties en feestdagen. De coverflappen kunnen als paginawijzer of als opbergvakje gebruikt worden. Het is steeds weer bijzonder te zien hoe deze uitgave een glimlach op het gezicht tovert bij (aanstaande) oma of opa.

Onze partners