Uitjes en activiteiten waar dieren een hoofdrol spelen


Museon-Omniversum

Museon-Omniversum

Ga deze kerstvakantie met de familie op noordpoolexpeditie in Museon-Omniversum.
Geniet van de inspirerende grootbeeldfilm The Arctic: Our Last Great Wilderness en ga op noordpoolexpeditie langs Arctische dieren. Ontmoet kariboes, ijsberen, muskusossen, wolven en grizzlyberen in Noord-Alaska en sta oog-in-oog met de kariboe. Doe mee aan de Knotsgekke Kariboe Kwis en geef op grote wanden letterlijk kleur aan imposante noordpooldieren


Waar?
Den Haag

Museum De Voorde

Museum De Voorde

Ga je mee op safari in de stad? In een moderne stad lijkt de natuur ver weg. Maar ook daar vinden dieren en planten hun plek. Ga mee op safari en ontdek de bijzondere stadsnatuur!


Waar?
Zoetermeer

Ook leuk voor grootouders!

DE LEUKSTE AGENDA VOOR OMA'S EN OPA'S 2023

Nu in de winkel en online te bestellen via www.leuksteagenda.nl

Een praktische week agenda voor oma's en opa's die graag betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en kleinkinderen. Met elke week een suggestie om samen te ontdekken, te doen of te beleven en elke maand een uitgebreid artikel.

De vormgeving en de grappige icoontjes geven de agenda een vrolijke en positieve uitstraling. Met elke dag voldoende schrijfruimte en natuurlijk alle informatie over (school)vakanties en feestdagen. De coverflappen kunnen als paginawijzer of als opbergvakje gebruikt worden. Het is steeds weer bijzonder te zien hoe deze uitgave een glimlach op het gezicht tovert bij (aanstaande) oma of opa.

Onze partners