Uitjes en activiteiten waar dieren een hoofdrol spelen


Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia

In de knusse Indonesische dierentuin ‘Taman Indonesia’ in Kallenkote is altijd wat te beleven. Niet alleen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, maar nu is er een gloednieuwe actie voor bezoekers met een kleine portemonnee; men kan op zaterdagen betalen met vers fruit!


Waar?
Kallenkote

Ontmoet Barney en Beenie in het Museon-Omniversum

Ontmoet Barney en Beenie in het Museon-Omniversum

Nieuw onderwateravontuur
Vanaf 6 juli draait Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie op het gigantische koepelscherm van Museon-Omniversum! Duik mee onder water en ga mee op een vrolijk, spannend en leerzaam avontuur


Waar?
Den Haag

Ook leuk voor grootouders!

DE LEUKSTE AGENDA VOOR OMA'S EN OPA'S 2023

Nu in de winkel en online te bestellen via www.leuksteagenda.nl

Een praktische week agenda voor oma's en opa's die graag betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en kleinkinderen. Met elke week een suggestie om samen te ontdekken, te doen of te beleven en elke maand een uitgebreid artikel.

De vormgeving en de grappige icoontjes geven de agenda een vrolijke en positieve uitstraling. Met elke dag voldoende schrijfruimte en natuurlijk alle informatie over (school)vakanties en feestdagen. De coverflappen kunnen als paginawijzer of als opbergvakje gebruikt worden. Het is steeds weer bijzonder te zien hoe deze uitgave een glimlach op het gezicht tovert bij (aanstaande) oma of opa.

Onze partners