Actieve uitjes en activiteiten


Beleef de toekomst op GeoFort

Beleef de toekomst op GeoFort

Op dit spannende forteiland draait alles om de toekomst van de planeet aarde. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Zowel binnen als buiten valt er veel te beleven voor kinderen van 4 tot 104 jaar…! Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of ga met het pontje naar een eiland. Het zelf doen en beleven staat voorop!


Waar?
Herwijnen

FutureLand - Beleef de modernste haven van Europa!

FutureLand - Beleef de modernste haven van Europa!

DICHTERBIJ DE HAVEN KUN JE NIET KOMEN! Ontdek de haven van de toekomst.


Waar?
Maasvlakte Rotterdam

Expositie Barbie Around the World

Expositie Barbie Around the World

Hippe tante – In maart werd deze immer populaire dame alweer 65 jaar. Vaak was Barbie haar tijd ver vooruit, zeker in de beginjaren!


Waar?
Terschuur

Kom naar het Philips museum!

Kom naar het Philips museum!

Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen met een speciale UV-zaklamp op zoek gaan naar aanwijzingen die verborgen zijn in het museum: de Lampjes Speurtocht.


Waar?
Eindhoven

Het Flipje en Streekmuseum Tiel

Het Flipje en Streekmuseum Tiel

In het Flipje en Streekmuseum krijgt u van alles te zien over de historie van Tiel en de Betuwe. Van archeologie via de middeleeuwen en de overbekende fruitverwerkingsindustrie met haar icoon Flipje Tiel tot en met de canon van Tiel, er is genoeg te zien.


Waar?
Tiel

Even terug in de tijd

Even terug in de tijd

Laat je van 16 december t/m 7 januari meeslepen door het aangrijpende verhaal over een eigenzinnig meisje dat Volendam voorgoed zou veranderen.


Waar?
Enkhuizen

 

Ook leuk voor grootouders!

DE LEUKSTE AGENDA VOOR OMA'S EN OPA'S 2024

Nu in de winkel en online te bestellen via www.leuksteagenda.nl

Een praktische week agenda voor oma's en opa's die graag betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en kleinkinderen. Met elke week een suggestie om samen te ontdekken, te doen of te beleven en elke maand een uitgebreid artikel.

De vormgeving en de grappige icoontjes geven de agenda een vrolijke en positieve uitstraling. Met elke dag voldoende schrijfruimte en natuurlijk alle informatie over (school)vakanties en feestdagen. De coverflappen kunnen als paginawijzer of als opbergvakje gebruikt worden. Het is steeds weer bijzonder te zien hoe deze uitgave een glimlach op het gezicht tovert bij (aanstaande) oma of opa.

Onze partners